SUPPORT ME!! Contest

by - September 16, 2017

Assalamualaikum 

 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Saya Join!!!
i sangat-sangat-sangat tertarik dengan hadiah dia!! Insya Allah kalau dah memang rezeki kita takkan ke mana tu kan? dalam masa yang sama kita boleh support sesama blogger.. hello sudah namanya 'Support Me' !!! Come on.. join ramai-ramai..  

Penyumbang hadiah untuk contest ni ialah POKUCU !!! 
berkolaborasi dengan Sis Hawa 

Kik banner to join
Syarat-syarat pun mudah.

Bila dia ada syarat tentang bagi pendapat bernas/ ulasan terhadap blog POKUCU.COM ni.. tiba-tiba rasa seganla pulak.. tapi ini dia dari ulasan dari lubuk hatiku yang dalam.. ☺☺☺☺

✌ Seriously pertama kali singgah.. salam perkenalan PokUcu.. warna purple tu menyejukkan mata..
✌ Susun atur segala template sangat kemas. LOVE LOVE sangat.
✌ This blog banyak share pasal skincare & product pada mulanya dan meningkat ke MAKANAN!!! dan sharing info yang bermanfaat..
✌ Dari gaya penulisan i know PokUcu ni ramah orangnya..cewahhh.. ok thats all.
 keep blogging bro.. :)



TARIKH PENYERTAAN
 15 Sept 2017 sehingga 15 Oktober 2017.

TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG

20 OKTOBER 2017 - 25 OKTOBER 2017

Apa tunggu lagi? mehh join ramai-ramai.. kata support member.. hihi..

love love

kbai.

You May Also Like

12 comments

  1. Nia singgah sini daripada contest yang sama, goodluck :)

    BalasPadam
  2. Terima kasih join, good luck....

    BalasPadam
  3. good luck sis :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/09/support-me-pokucu-contest.html

    BalasPadam
  4. terima kasih banyak sudi join... semoga berjaya tau :D

    BalasPadam
  5. Singgah dari contest yang sama. All the best :)

    xoxo,
    http://missobsesi.blogspot.com/2017/09/support-me-pokucu-contest.html

    BalasPadam
  6. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    BalasPadam

drop your comment buddy.