it's My Birthday : 3 oktober : Happy Birthday to me.

by - Oktober 04, 2017


Assalamualaikum..



Alhamdulillah..

Yay! It’s my birthday!

3 oktober 2017

Genap 25 tahun aku bernafas di atas bumi milik Allah swt .

Sudah sah jadi bini orang pun.. 12 March 2016 yang lalu.

Alhamdulillah diberi kesihatan yang baik untuk menjalani hidup.. tambahan pula.. sekarang ni sedang menunggu hari untuk melahirkan anak pertama kami.. wahhh.. cant wait but nervous actually.. haha

Alhamdulillah kerana dikelilingi oleh orang-orang yang aku sayang...di kelilingi keluarga yang sangat ambil berat, keluarga mertua yang sangat baik.. diberikan suami yang sangat penyayang.. kawan-kawan yang baik-baik..Alhamdulillah.. antara hadiah yang cukup bermakna dalam hidup.. 

Semoga Allah memberkati kehidupan aku di dunia dan akhirat.

Apa yang paling special di hari jadi aku tahun ni ialah;
merasai gerakan baby di dalam tummy!! dan menunggu hari untuk melahirkan..my due date 1/11/2017 tapi doctor menjangka dalam bulan 10 ni bakal deliver..diminta standby anytime.. dup dap dup dap..  tup tup sama bulan lahir dengan mamanya kan?? hihi.. insya Allah.. 

Semoga dipermudahkan semuanya.. tolong doakan ya kawan-kawan.. 
Terima kasih pada yang mendoakan.
Amin.

love love.
kbai.




You May Also Like

15 comments

  1. Happy birthday kuci..eh semalam ye. hehe Semoga murah rezeki dan panjang umur

    BalasPadam
  2. Happy birthday. Semoga sukses selalu...

    BalasPadam
  3. happy birthday!!semoga dipermudahkan semua urusan!

    BalasPadam
  4. waahh dah nak dapat baby.. moga dipermudahkan yee :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihi.. ya.. x sabar ni.. Amin.. tq2.. ^^

      Padam
  5. Selamat menyambut hari lahir kuci .. moga dipermudahkan nanti ..

    BalasPadam
  6. Happy belated birthday! Nisha singgah sini hihi <3

    BalasPadam

drop your comment buddy.