Sakit vs Kerja : Bersyukur

by - Februari 10, 2017

Assalamualaikum.

Ringkas.
Live update now from Hospital Likas. Bila aku sendiri sakit dan waktu aku ambil rawatan. . aku dapat call dan kena urus juga student yang juga sedang sakit.. terpaksalah aku datang ambil student di hostel dan hantar ke hospital.

Sekarang pula masih menunggu giliran student tu masuk.. siapa bilang kerja aku senang? Setiap kerja ada cabarannya kan.. Bersyukur. Masih hidup.

Tiada istilah penat kalau sudah namanya tanggungjawab..

Alhamdulillah.
kali ini laki aku tolong temankan sekali..kesian juga.. love u.
Semoga kami diberkati Allah dan dapat junior? Jeng3.

k bai.

You May Also Like

10 comments

  1. junior ka iya? :D take care kuci and get well soon.

    BalasPadam
  2. Semoga cepat sembuh ya :)
    kalau dah nama tanggungjawab memang tak boleh lari. btw saya singgah dan follow blog ni. jemput melawat blog saya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya betul.. klu dah nama tanggungjawab mmg tak boleh lari.. tq singgah..

      Padam
  3. Betul awak. Setiap kerjaya ada cabarannya. Alhamdullilah masih dikurniakan rezeki :)

    Get well soon..

    Terima kasih follow blog Siqah. Siqah follow sini juga :) Salam perkenalan..

    BalasPadam
  4. get well soon dear..

    hye dear.. jemput join segmen blog saya
    http://fashapurple.blogspot.my/2017/03/segmen-bloglist-april-2017-by-farah.html
    ada giveaway untuk 3 blogger bertuah =)

    BalasPadam

drop your comment buddy.