Senarai Pemenang : Segmen Top Bloglist Haslina:August 2017

by - Ogos 07, 2017



Assalamualaikum

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم



Alhamdulillah.. Segmen Top Bloglist Haslina : August 2017 TAMAT.

Untuk segmen kali ni kita ada 14  pemenang yang bertuah.

 12 Pemenang akan tersenarai dalam Top Bloglist August 2017.. 

dan 2 pemenang  pula akan menang review blog

Jom kita tengok nombor bertuah ⇣⇣⇣

Klik banner untuk check no bertuah kamu.

Jeng jeng jeng..

Dua blog bertuah untuk di review adalah..

no 20. 

dan 

no 22


Insya Allah dalam minggu ni akan update review pasal blog sis berdua k.. stay tuned. 


12 Blog yang terpilih sebagai Top bloglist August kali ni..

1
http://mama-syafi.blogspot.my/2017/08/segmen-top-bloglist-haslinaaugust-2017.html


7.
http://aimanziyad.blogspot.my/2017/08/segmen-top-bloglist-haslinaaugust-2017.html


23.
http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2017/08/segmen-top-bloglist-haslina-ogos-2017.html


18.
http://www.bilalelakiberbicara.com/2017/08/segmen-top-bloglist-haslinaaugust-2017.html


5.
https://belogsjm.blogspot.my/2017/08/segmen-top-bloglist-haslinaaugust-2017.html


17.
https://adeliazahrah.blogspot.my/2017/08/segmen-top-bloglist-haslinaaugust-2017.html


12.
http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/08/segmen-top-bloglist-haslinaaugust-2017.html


11.
https://anzrarizalbuddy.blogspot.my/2017/08/segmen-top-bloglist-haslinaaugust-2017.html


2.
http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/08/segmen-top-bloglist-haslinaaugust-


10.
https://robiahtul.blogspot.my/2017/08/segmen-top-bloglist-haslinaaugust-2017.html


3.
http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/08/segmen-top-bloglist-haslinaaugust-2017.html


8.
http://areumdawa.blogspot.my/2017/08/segmen-top-bloglist-haslinaaugust-2017.html


dan satu lagi..dua blog yang akan di review iaitu;

20.
http://www.mialiana.com/2017/08/segmen-top-bloglist-haslinaaugust-2017.html

22.

https://ladyinredplanner.blogspot.my/2017/08/segmen-top-bloglist-haslina-august-2017.html

 turut saya senaraikan dalam TOP BLOGLIST AUGUST 2017 saya.. 
Yeahhh.. double menang gituu..



Tahniah pada semua pemenang. Yang lain automatik masuk dalam my Reading list k.. nantikan segmen yang seterusnya.

Jangan lupa juga terjah sini → Senarai Peserta : Segmen Top Bloglist Haslina:August 2017 untuk bW rakan2 kita yang lain.

Tahniah pada semua pemenang dan ribuan terima kasih sebab support segmen ni..

Apa lagi.. jom follow follow buddyz kita.. Jangan segan2 tegur sesama kita k. 

love love love u all.. ❤❤❤


kbai. 
Semoga hari hari kita sentiasa indah.







You May Also Like

25 comments

  1. Tahniah kepada semua pemenang.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah juga tersenarai.. :) thanks for support.

      Padam


  2. Apa khabar dan selamat malam pada sis kuci

    Tahniah pada pemenang

    yang tak menang sila belanja diri sendiri

    Hehe

    Saya lah tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alololo.. xpa babe.. sudah msuk reading list saya jugak.. Selamat malam.. :)

      Padam
  3. Yeah, tahniah semua ..
    No.2 lapor diri ...

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah.. Blog sis no. 22, tersenarai sebagai pemenang..

    Thanks Haslina sebab anjurkan segmen ini.. 💕

    BalasPadam
    Balasan
    1. wahhh.. lucky no 22. tahniah babe.. thanks for support this segment too..

      Padam
  5. Balasan
    1. Alhamdulillah.. tahniah babe.. :) thanks for support this segment..

      Padam
  6. Yeah!! Tq pilih sha sebagai pemenang.. Tahniah juga buat semua yang menang..

    BalasPadam
  7. Tahniah kepada semua pemenang...
    Akak tak masuk top bloglist pun tak per... tapi akak dapat masuk dalam readingllist pun dah okey... Terima kasih puankuci :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah.. selamat bkenalan kak.. :)

      Padam
  8. Alhamdulillah.. seronoknya tersenarai.. Tq haslina

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah sy menang..no 11 :)

    BalasPadam

drop your comment buddy.